Vyhledávání:
Přihlášení:
Reklama:






VEGETARIÁNSKÝ CATERING

Adresa:  VEGETARIÁNSKÝ CATERING
Mgr. Olga Marková
Vyškov
-
Telefon:    732 562 592
E-mail: olaimar@seznam.cz
Web: http://www.vegetarianskycatering.vevyskove.cz  

POLEDNÍ MENU v Selském dvoře


STŘEDA 23. 6. - 139,-

Pol. z listového špenátu a shitake

Kukuřičné těstoviny s pečenými rajčaty a cuketou, fazolemi, parmezánem a bylinkami, salát
Dezert

PÁTEK 25. 6.  - 139,-
Pol. zeleninová s pórkem
Cizrnovo-brokolicové karbenátky, polentová kaše s batáty, křenový dip, salát
Dezert

Restaurace je otevřena, jídla už NEROZVÁŽÍME. Oběd si můžete nadále rezervovat na tel. 774 751 204 (Selský dvůr), 732 562 592 (já), nebo do předchozího dne do 12:00 na mail olaimar@seznam.cz. Lze přijít i bez předchozího objednání.
Diety - bezlepková, bez laktózy, vegan apod. - je možné předem domluvit a jídlo přizpůsobit. 


!!!!!!!    bližší informace rádi sdělíme mailem či telefonicky    !!!!!!!


 .............................................................................................



CATERING


Nabízím přípravu vegetariánského jídla ze surovin dle aktuální sezóny na Vaše akce:  

-         oslavy, školení, rauty, svatby apod.

-         vícedenní pobyty, zájezdy (polopenze, celodenní strava).

      -         vegetariánské SUSHI  


Zajistíme kompletní servis dle požadavků zájemce (včetně kuchyňského vybavení, obsluhy, přípravy tabule, možno i formou „polní kuchyně“).


KURSY VAŘENÍ - SUSHI, jídla vegetariánská, netradiční suroviny, základy makrobiotiky, dezerty, carving. Cca pro 5 lidí, odpolední či víkendové. Cena 1200,- Kč.


REFERENCE


-         vaření na kurzech - jóga, taiči, tantra... 
(medit. centrum Lažánky, ekologické centrum Švýcárna, chata Klepáčov, MC Skalka aj.)

-         zájezdový kuchař pro cestovní kanceláře (Kudrna Brno, CK Victoria)

-     občerstvení na školeních, festivalech (Africký fest. Brno, Den země Špilberk, Didjerido v jeskyni Křtiny aj.)

-         rauty - tisková konference na ambasádě USA (Praha) /viz foto/, svatby, vernisáže, výročí, oslavy narozenin, silvestry aj.

-     v restauracích - v kuchyni i jako obsluha (vč. zahraničí). 

-     2011-12  kuchařka v makrobiotické restauraci Zdravý život v Brně

-     od r. 2014  páteční/středeční vegetariánské polední menu v hotelu Selský dvůr

-     od r. 2018-19  veganské obědy v restauraci Ponava v Brně

-     červenec 2019 - STÁŽ  v restauraci GOLDIE hotelu Nautilus, Tábor, hodnocené na předních příčkách Maurerova výběru Grand Restaurant


            .........................................................

 

        ...  FOTOGALERIE  ...

               ...  VPRAVO NAHOŘE  ...


Dnešní akce, kultura
Novinky emailem
Chcete být neustále v obraze? Zadejte svou emailovou adresu a my Vám dáme včas vědět.
Pošlete pohlednici

© Copyright 2006-2021 Šárka Patermannová, Jan Čepelák. Obsah stránek je duševním vlastnictvím uvedených autorů a přebírání obsahu je bez písemného svolení nepřípustné.
© Copyright 2005-2021 VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., (poskytované regionální zpravodajství)
© Copyright 1998-2021 MAFRA a.s. (poskytované zpravodajství)
Obchodní podmínky pro využívání služeb portálu http://www.vevyskove.cz
cd_35bd68a8408e0ca2dfe4aa41be58febf