Vyhledávání:
Přihlášení:
Reklama:






VEGETARIÁNSKÝ CATERING

Adresa:  VEGETARIÁNSKÝ CATERING
Mgr. Olga Marková
Vyškov
-
Telefon:    732 562 592
E-mail: olaimar@seznam.cz
Web: http://www.vegetarianskycatering.vevyskove.cz  

POLEDNÍ MENU


Pátek 18. 10. 2019 - Selský dvůr - 129,- Kč
Pol. rajčatovo-celerový krém
Cizrna s růžičkovou kapustou v hoisin omáčce, pečené hokaido, jasmínová rýže, salát s praženým sezamem
Dezert

Dále vařím některé dny polední menu v restauraci Ponava v Brně v Lužáneckém parku (obvykle po a út). Obědy jsou veganské, výběr ze 2 jídel + polévka. Jste srdečně zváni.

!!!!!!!    bližší informace rádi sdělíme mailem či telefonicky    !!!!!!!

 .............................................................................................


CATERING


Nabízím přípravu vegetariánského jídla ze surovin dle aktuální sezóny na Vaše akce:  

-         oslavy, školení, rauty, svatby apod.

-         vícedenní pobyty, zájezdy (polopenze, celodenní strava).

      -          vegetariánské SUSHI  


Zajistíme kompletní servis dle požadavků zájemce (včetně kuchyňského vybavení, obsluhy, přípravy tabule, možno i formou „polní kuchyně“).


KURSY VAŘENÍ - SUSHI, jídla vegetariánská, netradiční suroviny, základy makrobiotiky, dezerty, carving. Cca pro 5 lidí, odpolední či víkendové. Cena 1200,- Kč.


REFERENCE


-         vaření na kurzech - jóga, taiči, tantra... 
(medit. centrum Lažánky, ekologické centrum Švýcárna, chata Klepáčov, MC Skalka aj.)

-         zájezdový kuchař pro cestovní kanceláře (Kudrna Brno, CK Victoria)

-     občerstvení na školeních, festivalech (Africký fest. Brno, Den země Špilberk, Didjerido v jeskyni Křtiny aj.)

-         rauty - tisková konference na ambasádě USA (Praha) /viz foto/, svatby, vernisáže, výročí, oslavy narozenin, silvestry aj.

-     v restauracích - v kuchyni i jako obsluha (vč. zahraničí). 

-     2011-12  kuchařka v makrobiotické restauraci Zdravý život v Brně

-     od r. 2014  páteční vegetariánské polední menu v hotelu Selský dvůr

-     od r. 2018  hlavní kuchařka vegan-sekce v restauraci Ponava v Brně

-     červenec 2019 - STÁŽ  v restauraci GOLDIE hotelu Nautilus, Tábor, hodnocené na předních příčkách Maurerova výběru Grand Restaurant


            .........................................................

 

        ...  FOTOGALERIE  ...

               ...  VPRAVO NAHOŘE  ...


Novinky emailem
Chcete být neustále v obraze? Zadejte svou emailovou adresu a my Vám dáme včas vědět.
Pošlete pohlednici

© Copyright 2006-2019 Šárka Patermannová, Jan Čepelák. Obsah stránek je duševním vlastnictvím uvedených autorů a přebírání obsahu je bez písemného svolení nepřípustné.
© Copyright 2005-2019 VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., (poskytované regionální zpravodajství)
© Copyright 1998-2019 MAFRA a.s. (poskytované zpravodajství)
Obchodní podmínky pro využívání služeb portálu http://www.vevyskove.cz
cd_2fca91a7de041caa6f4830bbff75dc86