Vyhledávání:
Přihlášení:
Reklama:




VEGETARIÁNSKÝ CATERING

Adresa:  VEGETARIÁNSKÝ CATERING
Mgr. Olga Marková
Vyškov
-
Telefon:    732 562 592
E-mail: olaimar@seznam.cz
Web: http://www.vegetarianskycatering.vevyskove.cz  

POLEDNÍ MENU v Selském dvoře


STŘEDA 24. 11. -  159,-


Pol. špenátová s uzeným tofu a pečenou petrželí

Červená čočka s růžičkovou kapustou, batáty a koriandrem, rýže s kroupami a kokosem, salát, červená řepa s křenem
Dezert


Lze přijít bez rezervace, můžete si též oběd objednat na tel. 774 751 204 (Selský dvůr), 732 562 592 (já), nebo do předchozího dne do 12:00 na mail olaimar@seznam.cz. Diety - bezlepková, bez laktózy, vegan apod. - je možné předem domluvit a jídlo přizpůsobit. 


!!!!!!!    bližší informace rádi sdělíme mailem či telefonicky    !!!!!!!


 .............................................................................................



CATERING


Nabízím přípravu vegetariánského jídla ze surovin dle aktuální sezóny na Vaše akce:  

-         oslavy, školení, rauty, svatby apod.

-         vícedenní pobyty, zájezdy (polopenze, celodenní strava).

      -         vegetariánské SUSHI  


Zajistíme kompletní servis dle požadavků zájemce (včetně kuchyňského vybavení, obsluhy, přípravy tabule, možno i formou „polní kuchyně“).


KURSY VAŘENÍ - SUSHI, jídla vegetariánská, netradiční suroviny, základy makrobiotiky, dezerty, carving. Cca pro 5 lidí, odpolední či víkendové. Cena 1200,- Kč.


REFERENCE - PRAXE


-         vaření na kurzech - jóga, taiči, tantra... 
(medit. centrum Lažánky, ekologické centrum Švýcárna, chata Klepáčov, medit. centrum Skalka aj.)

-         zájezdový kuchař pro cestovní kanceláře (Kudrna Brno, CK Victoria)

-     občerstvení na školeních, festivalech, rauty - tisková konference na ambasádě USA v Praze /viz foto/, svatby, vernisáže, výročí, oslavy narozenin, silvestry aj.

-     v restauracích - v kuchyni i jako obsluha (vč. zahraničí). 

-     2011-12  kuchařka v makrobiotické restauraci Zdravý život v Brně

-     od r. 2014 - dosud páteční/středeční vegetariánské polední menu v hotelu Selský dvůr

-     2018-19  veganské obědy v restauraci Ponava v Brně

-     červenec 2019 - STÁŽ  v restauraci GOLDIE hotelu Nautilus, Tábor, hodnocené na předních příčkách Maurerova výběru Grand Restaurant


            .........................................................

 

        ...  FOTOGALERIE  ...

               ...  VPRAVO NAHOŘE  ...



Dnešní akce, kultura
Novinky emailem
Chcete být neustále v obraze? Zadejte svou emailovou adresu a my Vám dáme včas vědět.
Pošlete pohlednici

© Copyright 2006-2021 Šárka Patermannová, Jan Čepelák. Obsah stránek je duševním vlastnictvím uvedených autorů a přebírání obsahu je bez písemného svolení nepřípustné.
© Copyright 2005-2021 VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., (poskytované regionální zpravodajství)
© Copyright 1998-2021 MAFRA a.s. (poskytované zpravodajství)
Obchodní podmínky pro využívání služeb portálu http://www.vevyskove.cz
cd_95f25a738a2e918b08c50777c7334309